Van már programotok április 18-ra, szombatra? Én tudok egy jót – Kispesten, a Wekerletelepen megint garázsvásár fesztivál lesz, de még a tavalyinál is nagyobb szabású, izgalmas rendezvény.

Már két alkalommal kipróbáltuk itt Wekerlén, hogy milyen az, amikor nem csak egy háznál pakolják ki a felesleges holmikat eladás céljából, hanem egy időben több helyszínen is garázsvásárt rendeznek. A tavalyi őszi akcióról be is számoltam az 5 elemes blogomon, mert az Ötfűszer Főzőiskola volt a rendezvény gasztronómiai helyszíne. Két kihagyott kincsvadászat után most úgy döntöttem, nem a szolgáltatói, hanem a civil oldalról veszek részt a buliban – így most nem fogok főzni, hanem én is bejárom a helyszíneket és terveim szerint vásárolgatok, beszélgetek, élvezem a nyüzsgést.

Garázsvásár fesztivál

Hogy miért érdemes Neked is eljönnöd?

  • Összesen 13+1 helyszín vesz részt a fesztiválon, ez azt jelenti, hogy 1 négyzetkilométernyi területen összesen 50 árus pakolja ki a megunt cuccait.
  • A helyszíneken kiegészítő programok is lesznek (pl. kézműves szappanok vására, ökokávézó, arcfestés stb.)
  • Wekerle gyönyörű, Budapest titkos kertje, ahol igazi slow élmény sétálgatni.
  • A rendezvény ideje alatt a Petur utcai helyszínen megvásárolható a nemrég megjelent Wekerle Kalauz helytörténeti kiadvány.

Az eseményről további részleteket a facebookon (itt lesznek kedvcsináló képek is), valamint a Tessék csak! helyi vásárlóközösség weboldalán találsz.

Wekerle terkep2015