Nem hétköznapi élmény 6 szabadon rohangáló macska, két impozáns arapapagáj, egy kakadu és még egy csomó más állat társaságában kávézni, de ha ez kell ahhoz, hogy végre egy kis nyugtom legyen, bármikor állok elébe. Panni és Vince ugyanis megbabonázva nézték az állatseregletet a Zoo Café megnyitóján, és ugyanolyan lelkesen simogatták Poirot-t, a fekete bajszos macskát mint a szakállas agámát.

panniek a zoo caféban

Az állatos kávézó ötlete Koreából származik, és Magyarország a világon elsőként csatlakozott a mozgalomhoz. A kávézó célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az állatokat és az embereket és kielégítse az állatbarátok kalandvágyát. Itt ugyanis kávézás közben megsimogathatjuk a szabadon kószáló cicákat, vagy ha megkérjük a szakértő gondozókat, az egzotikusabb állatokhoz is hozzáférhetünk, sőt a tartásukkal kapcsolatos tanácsokat is hallhatunk. A teljes stáblista egyébként elég hosszú, van csíkos mókus, fehér hasú sün, kaméleon, szakállas agáma és bohóchal is békés együttélésben. Ha csak nézelődni szeretnénk, arra is van lehetőség 500 forint fejében, ha meg fogyasztanánk, akkor többféle kávé és tea, melegszendvics és piadina van a kínálatban.

montage a zoo caféban

„Az állatokkal kapcsolatos bánásmód visszatükröződik az emberek közötti kapcsolatokban. Ha szeretettel gondoskodunk az állatokról, nagyobb türelemmel leszünk egymás iránt is. ”

https://www.facebook.com/zoocafebudapest.hu
http://www.zoocafebudapest.hu/

Gyertek a Facebook-oldalamra, ahol még több fotót találtok az eseményről itt!