Mi a Közös Piac?

A Közös Piac egy új közösségi termelői vásár, mely 2013 tavaszától minden második szombaton várja az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket.
Lesz minden, ami szem-szájnak ingere, zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, fűszerek, és még sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készült finomság!
A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat lehet beszerezni, tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül.

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár
Nyitás: 2013. március 2.
Helyszín: Akvárium Klub – 1051 Budapest, Erzsébet tér

kozos_piac_620

 

Őstermelők, Kistermelők, Manufaktúrák, figyelem!

A vásárra olyan hazai kistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák jelentkezését várják, akik ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt, fűszereket és más finomságokat (a sajttól, a teán keresztül, a csokiig)kínálnak az érdeklődők számára. Ezen kívül várják virágosok, de akár konyhai felszereléseket készítők jelentkezését is.
A jövőben két heti rendszerességű vásárral azt szeretnék elérni, hogy a piacra járás ne csupán egészséges, finom és megbízható forrásból származó hozzávalók beszerzését jelentse, hanem közösségi élményt teremtve szórakozást is nyújtson a vásárlóknak. Olyan eseményt szeretnének létrehozni, ahol a látogató a zöldségek, gyümölcsök, sajtok mellett finom falatokat, ételkülönlegességeket is talál, eközben pedig megismeri Magyarország legkreatívabb termelőit is.

Termelői részvételi díj: 3500 Ft
Jelentkezés február 20-ig: kozospiac@mentha.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/387821014646497/
Közös Piac facebook-oldal: https://www.facebook.com/KozosPiac