Most, hogy a nagy kihívást kipipáltam, jöhetnek az elmaradt  posztok. Annál is inkább, mert közben egy blogköltözést és dizájnváltást is lebonyolítottunk, így most nem árt egy kis dinamizmust vinni a blogolásba.
Ez a salsa a balatoni nyaralásunk alatt készült mint grillköret, pofonegyszerű és nagyon finom.

Hozzávalók:

1 fürt muskotályos szőlő félbevágva, kimagozva
3 szál újhagyma
1 marék gojibogyó
3 ek extraszűz olívaolaj
1 ek balzsamecet
pici só
frissen őrölt bors

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk, a goji bogyót kb. 5 percre forró vízbe áztatjuk, majd leszűrjük. Az öntet hozzávalóit (olaj, ecet, só, bors) egy tálkában elkeverjük. A szőlőt, gojit és a hagymát egy másik tálban összeforgatjuk és az öntettel nyakon öntjük. Hűtőben 1-2 órát érlelhetjük.