Ha március vége, akkor jótékonysági sütiárverés, azaz Segítsüti. Idén sincs ez másképp, a lényeg változatlan: március 30-tól (péntek) április 2-án 16 óráig lehet majd licitálni 27 blogger süteményeire. Az árverés bevételével ezúttal a Gézengúz Alapítványt támogatjuk készségfejlesztő és gyógyászati segédeszközök, egyéb szakmai felszerelések formájában.

Az alapítványról röviden:

„A Gézengúz Alapítvány 1990-ben jött létre, alapítója Dr. Schultheisz Judit. Budapesten a III. kerületben, Budakalászon, Salgótarjánban és Győrött fogadja a rászoruló gyermekeket. Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a születési károsult gyermekeknek és családjuknak. Az Alapítvány komplex gyógypedagógiai fejlesztést biztosít. Egyéni, csoportos és integrált foglalkozások, hidroterápia tartozik a szolgáltatásaik közé. Orvos, pszichológus, gyógytornász, gyógypedagógus, gyógytestnevelő, úszó-szakedző, védőnő, óvónő,  pedagógus, mentálhigiénés szakember és szociális munkás tartozik szakmai csapatához.”
(A szöveg forrása)

Az alapítvány szerteágazó munkájáról és történetéről további információk a Gézengúz honlapján olvashatók.

Néhány változás az előző évekhez képest:

A Segítfüzet idén csak elektronikus formában lesz elérhető, a vételára (500 Ft/füzet) viszont teljes egészében a jótékonysági célt támogatja.

A céges liciteket kétféle csomagra lehet majd megtenni (kikiáltási áruk 75000 és 25000 forint).

segitsuti