Lassan illik előbújnom rejtekemből és megköszönni azt a sok kedvességet, amit a köszöntőposztokban és a kommentekben rólam írtatok. A statisztika beszédes: 3 receptből három keksz lett, illetve Mamma megfejelte még egy extravagáns levessel is. Így markánsan kirajzolódott egy monomániás kicsi Vú képe. Szerencsére a kép az évek során tisztult, így ma már tudható, hogy sem kínai, sem Szipál Martinné nem vagyok (főleg ez utóbbinak örülök).:)
Hogy miért épp erre a négy emberre esett a választásom – ez egyszerű: időrendben haladva gondoltam végig, ki volt a legnagyobb befolyással a blogos életemre. Az első, akinek a kezdősebességemet köszönhettem Nemisbéka volt, aki nagyon hamar megtisztelt bizalmával és nagyvonalúan felkért a VKF 3. fordulójának lebonyolítására. Neki köszönhetem, hogy hamar befogadott a bloggercsapat és hamarosan már részt is vettem az első gasztroblogger találkozón, ahol további ismeretségek-barátságok köttettek. Például Mammával, akivel bár személyesen sajnos ritkán találkozunk, de öszeköt minket többek között a szakácskönyvgyűjtő-szenvedély és az ázsiai konyha iránti vonzódás.
Ana volt az első bloggertalik lelkes szervezője, amellett a másik kekszmániás a csapatban és a kapocs köztem és láthatatlan gazdám, a freeblog között.:)
Doctor Pepperhez pedig már annyi szállal kötődöm, hogy nem is kell magyarázni, megtette ő a köszöntő posztjában.
Köszönöm mind a négyüknek a meglepetésposztokat, a többieknek pedig, hogy velünk játszottak és tippeltek!

Itt hívnám fel a figyelmet a facebookos játékunkra is: amint a Vú rajongótábora eléri a 800-at, a Puffiné pedig az 1300-at, 1-1 süticsomagot sorsolunk ki a minket lájkolók között. Lájkoljátok mindkét oldalt, hogy nyerjetek!