Eszkimootól megkaptam a kreatív blogger díjat a minap, nagyon örültem neki, köszönöm! A kreativitásom szerintem csak hullámokban jön elő, főleg, ha feladat van (lsd. VKF!), azt nem mondhatom, hogy nap mint nap improvizálnék a konyhában. Bár nagyon vágyom rá, hogy szabadon, időtől függetlenül kísérletezgethessek, de most erre nem adottak a feltételek.

 

 A díjjal kapcsolatos teendőim a következők:

 

1. Kiteszem a logót a blogomra.
2. Belinkelem azt a személyt, akitől kaptam.
3. Megnevezek 5 blogot.
4. Belinkelem a kiválasztott blogokat.
5. Üzenetet hagyok a díjazott személyeknek.

Íme a listám:

Hedonism – aki sajnos mostanában megfoszt bennünket a posztjaitól, pedig ha őt olvasom, mindig főzni támad kedvem. Egyetlen mentsége, hogy azért vonult vissza, mert kreativitását épp más területen éli ki.

Ízbolygó– aki a kaméleon menüjével vett le teljesen a lábamról.

Lilahangya – többek között a kreatív fagyikölteményei miatt, mint például a legutóbbi csokis tejberizsfagyija.

Mamma – aki nem nyugszik addig, míg a legegyszerűbb receptbe is be nem csempészik egy kis grappát vagy sherryt, ha pedig valahol valami finomat eszik, biztos, hogy még azon a héten addig ügyeskedik, míg elő nem állítja ugyanúgy a saját konyhájában.

Tintaleves– aki olyan kreatív, hogy a nagy család mellett nemcsak főzni, de olvasni és írni is van ideje-energiája, nem is akármilyen színvonalon (megoszthatná a titkot), és eszébe jutnak olyan kihaltnak hitt gasztroműfajok, mint a villásreggeli.