“Már szinte mindenkit elért a kördés, akit még nem, és van kedve résztvenni, hajrá.” 

Zsófi és Lila Füge és a többiek felhívásán felbuzdulva én is összeállítottam az “5 dolog, amit nem tudtál rólam” listát:

1. Már kisiskolás koromban izgattak az olyan gasztronómiai kérdések, hogy “Miért vannak barna főtt tésztadarabok a menzán?”  Oknyomozásom odáig fajult, hogy a zsebemben hazavittem egy példányt anyukámnak. A kérdés egyébként máig megoldatlan.
Tudja valaki a választ?

2. Csatlakozom Lila Fügéhez, én sem tűrök mást a konyhában, a kavarás nem zavar, de ha valaki átnyúl az étel fölött, nagyon begurulok.:)

3. Mindent megmosok, például a tojást, banánt stb. Ezt barátaim betegesnek tartják, szerintem természetes.

4. Minden hónapban megfogadom, hogy nem veszek több gasztronómiai újságot, mert már nem férek el tőlük.
Persze aztán újra elcsábulok.

5. Imádom a zöldfűszeres és zöldségmotívumos cuccokat, mint például terítő, kötény, fogókesztyű stb. Odáig fajultam, hogy a még pocakban lévő kislányunknak, akiről akkor még nem tudtam, hogy kislány, megvettem egy 3 évesre való kisruhát, csak azért, mert zöldségek vannak rajta.